TRANSFER PREKO FEJSBUKA! Navijači se sprdaju golmanom Hofenhajma!

Tim Vize suspendovan iz prvog tima zbog pijančenja, pa primio "ponudu" lokalnog kluba da menja njihovog golmana koji radi po smenama pa ne može stalno da trenira

  • 0

Golman Hofenhajma Tim Vize ne samo da je izbačen iz prvog tima zbog pijančenja posle rukometne utakmice, već se našao i na meti navijača. Iako nije nastupio u pobedi protif Grojter Firta (3:0), navijači su mu spremili transparent "Hej, Tim, odvezi mamu daleko, mi plaćamo alkohol".

Sa ismevanjem se nastavilo i preko Fejsbuka - na Vizeovoj stranici osvanula je ponuda okružnog kluba BSC Miklenloh. Njihov defanzivac Jens Dorfer napisao je:

- Zamolio bih vas, ako ste slobodni, da na po dve nedelje dođete da trenirate sa nama... Imamo dva dobra golmana, ali problem je što jedan radi po smenama pa može da trenira na po dve nedelje. Zamena sa još ponekim igračem takođe može da se dogovori.

Već u toki prvog dana "ponuda" je sakupila hiljadu lajkova, a Vize se nije oglasio da li je prihvata. Po svoj prilici, na leto sledi selidba iz Hofenhajma, kojeg do kraja sezone očekuje teška borba za opstanak.

Vize je prošle godine došao u Hofenhajm posle sedam sezona u Verderu, a tada je pominjan i kao moguće pojačanje Reala, pa je jasno kakav je sunovrat doživeo u nepunih 12 meseci.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA