MILAN TAROT: Hrvati pobeđuju, Miha nije uradio ono što sam mu rekao!

"Mnogo je tvrdoglav čovek. Hrvati će imati seks, a našima je zabranio i u utakmicu će ući mnogo neiživljeni. Zbog toga će dobiti mnogo kartona", otkrio nam je pred dolazeći "Maksimir" poznati tarotolog

  • 7

Ako je verovati Milanu Tarotu, momku koji pomoću karata vidi budućnost, srpski fudbaleri bolje i da ne putuju u Zagreb na meč kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo.

Poznati tarotolog je promenio mišljenje u odnosu na pre tri nedelje kada je bio ubeđen da će Srbija trijumfovati, a razlog koji se u međuvremenu pojavio je selektor Srbije.

U stvari, suština puta i način na koji izabranici Siniše Mihajlovića mogu da dobiju utakmicu je da izabranicima dozvoli da imaju seks.

U suprotnom... Ne piše im se dobro!

Ko će pobediti?

- Trebalo je Srbija, ali sada kada je Miha rekao ono za seks, sve se menja - rekao je Milan Tarot Telegrafu, i objasnio šta ovo znači:

- Miha neće uraditi ono što sam mu rekao i zato će pobediti Hrvatska.

Može li to do sledećeg petka da se promeni ili su karte toliko neumoljive?

- Joj, Miha je mnogo tvrdoglav čovek. Hrvati će imati seks, a našima je zabranio i u utakmicu će ući mnogo neiživljeni. Zbog toga će dobiti mnogo kartona i ništa više ne mogu da uradim.

Možemo li mi, navijači, od kuća nekako da promenimo stvar?

- Možemo da probamo sa pivom, onim velikim, u plastičnim flašama i čipsom. Da sve ublažimo.

Ublažimo poraz ili?

- Da, da se ublaži jer teško da može da se izbegne. Jedino Mihajlović sada može da utiče na ishod, ali on neće ništa menjati. Mnogo je težak čovek. Uostalom, zovite njega i pitajte. Znate, on je zeznuo celu stvar rekavši da ne mogu da imaju seks - završio je Milan Tarot.

(D. J.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA