UŽELEO SE LOPTE: Napustio predsedničku fotelju da bi se vratio fudbalu (VIDEO)

Prvi čovek ekvadorskog prvoligaša Mante morao je da podnese ostavku da bi se vratio na teren, jer tamošnji propisi ne dozvoljavaju da predsednik kluba bude registrovan i kao igrač

  • 0

Predsednik ekvadorskog prvoligaša Mante pokazao je šta zaista znači kada uprava stane uz ekipu. Naime, Estrada Medranda, prvi čovek Mante, ustao je sa fotelje, skinuo odelo i kravatu i ponovo uskočio u kopačke, prvi put posle 2002. godine, kada je batalio fudbalsku karijeru kako bi se posvetio studiranju. Osam godina kasnije, sa diplomom ispod miške, vratio se u klub, ali ne kao igrač, već kao predsednik.

Međutim, posle tri sezone u kancelariji, sada 28-godišnjem Estradi Medrandi vratio se poriv za loptom, pa je rešio da se još jednom okuša na travnatom terenu.

Ali propisi su propisi, a oni u Ekvadoru ne dozvoljavaju da predsednik kluba bude registrovan i kao igrač, pa se Estrada Madranda odlučio na najveću žrtvu jednog funkcionera i podneo ostavku.

Koliko li je samo trener uživao kada je doskorašnjem šefu rekao da će subotnji meč protiv El Nasionala početi na klupi? Da li zbog straha od uticaja sada već bivšeg predsednika ili zato što Estrada Madranda zaista zna da tera loptu, tek najnovije pojačanje Mante je u finišu dočekalo svojih pet minuta.

Dva minuta pre kraja regularnih 90 rutinska egzekucija iz prve za konačnih 4:0!

(Telegraf.rs / Mozzartsport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA