NOVAK IH ZNA U DUŠU: Nadal nema pojma o najboljih pet tenisera (VIDEO)

Na turniru u Indijan Velsu organizatori su napravili kviz od pet brzih pitanja o zanimljivostima iz života pet najboljih tenisera, a sve tačne odgovore dao je srpski teniser, dok je Španac jedva "ubo nešto"

  • 0

Teniseri tokom svoje karijere obiđu ceo svet, igraju na raznim mestima i na raznim turnirima. Neki turniri i njihovi organizatori znaju da budu vrlo inovativni i opušteni u smišljanju načina kako da zabave svoje teniske goste i tako ih privole da dolaze svake godine.

Na trenutno aktuelnom "petom Grend slemu" u Indijan Velsu organizatori su odlučili da se malo zabave sa pet najboljih tenisera sa ATP liste, pa su odlučili da provere koliko ko poznaje ostalu četvoricu.

Novak Đoković, Rodžer Federer, Endi Mari, David Ferer i Rafael Nadal našli su se u poziciji da odgovaraju na pet vrlo zanimljivih pitanja, a najuspešniji je onaj koji je inače najuspešniji i na ATP listi.

Pitanja su bila:

- Ko ima psa po imenu Pjer?

- Ko voli boks?

- Ko je dobio kravu na poklon posle prvog osvojenog ATP turnira?

- Ko ne jede jaja, šunku i sir?

- Ko čuva svaku knjigu koju pročita? 

Ispostavilo se da je Nadal ubedljivo najmanje upućen u detalje iz života drugih igrača, dok su ostali prilično lako pogađali odgovore. Đoković je imao "pet od pet", dok se Mari dobro snašao tako što je do nekih odgovora dolazio sistemom eliminacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA