IGOKEA: Zašto bismo mi bili domaćini F4?

- Ako pobedimo Krku, obezbedićemo prvo mesto i plasman u Evroligu, pa nam nije potrebno da sebi nabijamo troškove organizacije - rekao je predsednik kluba Boris Spasojević

  • 2

Predsednik Igokee Boris Spasojević izjavio je agenciji Beta da u tom košarkaškom klubu još nisu dobili dopis da će Laktaši organizovati završni turnir Jadranske lige.

- Ništa zvanično još nismo dobili, ne mogu da komentarišem kad nismo dobili potvrdu. Sve što znam, pročitao sam u medijima.

On je istakao da Igokei nije potrebno da organizuje fajnal for, s obizrom na to da će najverovatnije prvim mesto u regularnom delu takmičenja obezbediti direktan plasman u Evroligu.

- Zašto bismo bili domaćini? Ako pobedimo Krku, obezbedićemo prvo mesto i plasman u Evroligu, pa nam nije potrebno da sebi nabijamo troškove organizacije. To je moj stav, sve što radim, radim u skladu sa Upravnim odborom. To je logika stvari.

Klub iz Aleksandrovca dva kola pre kraja ima pobedu više od drugoplasirane Crvene zvezde i potreban mu je jedan trijumf iz preostalih susreta sa Krkom i Cibonom kako bi obezbedio prvu poziciju.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lemi

    13. mart 2013 | 13:03

    koliko je ABA liga krs takmicenje, ne zna se ko pije a ko placa

  • Mornar

    13. mart 2013 | 13:02

    Sta je P.... frka? Pa sto se guziste da budete prvi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA