PARTIZAN: "Grobari", povedite žene, decu i devojke u Humsku!

"Crno-beli" za meč protiv OFK Beograda napravili zanimljiv marketinški potez

  • 1

Partizan je na dobrom putu da povrati posetu koja ga je krasila do nastupa krize u poslednjih godinu i po dana. Posle odlične akcije da uz jednu kupljenu kartu, na prethodnom susretu protiv Donjeg Srema, svaki navijač može da uvede jednu osobu na stadion u Humskoj, a odgovor je bio više od 8.000 duša u Humskoj, usledila je nova akcija "crno-belih".

Marketing služba odlučila je da nastupajući meč protiv OFK Beograda bude u znaku porodica koje će, nadaju se u Humskoj, u velikom broju pohrliti na stadion.

Partizan je svim navijačima koji imaju godišnju ulaznicu (ali i onima koji kupe kartu) omogućio da na utakmicu povedu devojku, suprugu ili dete do 16 godina besplatno.

Akcija je organizovana i za najmlađe, jer će na poluvremenu meča gradskih rivala biti organizovana trka na 300 metara za mališane uzrasta od sedam do deset godina. Uz podršku Ministarstva omladine i sporta takmičiće se učenici Osnovne škole "Svetozar Marković" iz Beograda. Svi učesnici trke biće pobednici i biće nagrađeni poklon-paketima Fudbalskog kluba Partizan.

Posebno će biti organizovana i trka za devojčice, a najbolje među njima dobiće specijalne nagrade.

Dakle, Partizan - OFK Beograd, nedelja, 18 časova. "Crno-beli" zovu!

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bane

    14. mart 2013 | 23:23

    Ste nece da rade sve da bi privukli publiku..ali publike nema..sledeci potez ko dodje da gleda partizanovu utakmicu dobije 5 evra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA