RAMADANI: Jovetić ide iz Fjorentine za 30 miliona evra

- Sešćemo za sto sa predstavnicima Fjorentine i, poštujući i Stevanovu želju, odlučiti šta i kako dalje - rekao je menadžer crnogorskog fudbalera

  • 0

Menadžer napadača Fjorentine Stevana Jovetića Falji Ramadani rekao je danas da će igrač po završetku sezone, u dogovoru sa klubom, odlučiti o svojoj budućnosti na stadionu "Artemio Franki".

- Sešćemo za sto sa predstavnicima Fjorentine i, poštujući i Stevanovu želju, odlučiti šta i kako dalje. Zasad je dosta priče o novim ugovorima i klauzulama. Što se nas tiče, obeštećenje od 30 miliona evra i dalje stoji - rekao je Ramadani italijanskim medijima.

Crnogorski reprezentativac ove sezone više puta je izjavio da razmišlja samo o tome kako da pomogne Fjorentini da izbori plasman u Ligu šampiona.

Najveće interesovanje za Jovetića prošle godine pokazali su Mančester siti i Juventus.

Jovetić je u dosadašnjem toku sezone odigrao 26 utakmica i postigao 12 golova. Ekipa Fjorentine trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli sa tri boda manje od trećeplasiranog Milana.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA