Navijači PAOK-a bodre Partizan u Skoplju!

Prema pisanju medija u Grčkoj, ali i u Makedoniji, u Skoplje bi trebalo da dođu navijači najtvrđeg jezgra "Gate 4", navijačke grupe PAOK-a iz Soluna

  • 1

Tvrdokorno krilo navijačke grupe "Gate 4", koja prati solunski PAOK, spremno je, kako se priča u Grčkoj, ali i Makedoniji, da dođe u Skoplje da "pomogne" u navijanju simpatizerima Partizana.

U dvorani "Boris Trajkovski" u subotu se igra meč MZT-Partizan, a "crno-beli" eventualnim trijumfom obezbeđuju plasman na fajnal for ABA lige, čime produžavaju nadu da mogu i do Evrolige.

Najava dolaska nekoliko desetina navijača PAOK-a, bila ona realna ili ne, trebalo bi dodatno da mobiliše skopsku policiju, koja se i ovako sprema za "grobare". Istina, uprave dva kluba su se dogovorile da iz Beograda neće organizovano krenuti navijači "crno-belih". Makedonski mediji podsećaju da je sličnih priča bilo i kada su u kvalifikacijama za Ligu šampiona igrali Škendija i Partizan.

Bez obzira na "bratske" odnose navijača Partizana i PAOK-a, malo je verovatno da će se "Gate 4" pojaviti u Skoplju. Uostalom, osim policije i posle ovakvih natpisa, jasno je da će na "oprezu" biti i pripadnici MZT grupe "Femili", dok je potpuno realno da se "probude" ostale grupe iz Makedonije. Solunski navijači su 2012. godine došli u Makedoniju na utakmicu ženskih fudbalskih ekipa Naše taksi - PAOK.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA