ŽREB LIGE ŠAMPIONA: Udariće Ibra na Mesija! (VIDEO)

Dortmund putuje u Malagu, Real i Murinjo protiv Turaka pojačanih Drogbom i Snajderom, u derbiju Bajern - Juventus

  • 0

U Nionu obavljen je žreb četvrtfinala Lige šampiona. Derbi je svakako okršaj između nekadašnjih osvajača nejprestižnijeg klupskog takmičenja, Bajerna i Liona, kao i duel Pari Sen Žermena i Barselone, dok će Didije Drogba i Vesli Snajder u dresu Galatasaraja "udariti" na svog velikog učitelje Žoze Murinja, trenera Reala i naravno Kristijana Ronalda.

Bogati Pari Sen Žermen dobio je za protivnika Barselonu, a ionako interesantan duel još zanimljivijim čini Zlatan Ibrahimović, koji je jednu sezonu proveo u dresu katalonskog giganta, sa kojim se nije baš rastao u velikoj ljubavi. Takođe, ćudljivi Šveđanin nekoliko puta izjavljivao je neshvatljivo negativne stvari o najboljem svetskom fudbaleru, Argentincu Lionelu Mesiju, pa mu je ovo prilika da svoje mišljenje dokaže na terenu.

Pariženi su se tokom devedesetih sastajali sa Barselonim u važnim mečevima. U četvrtfinalu Lige šampiona 1994/95. "sveci" su eliminiali Barsu pošto su posle 1:1 na Nou Kampu u revanšu slavili 2:1 golim Gerina. Dve godine kasnije Katalonci su se revanširali u finalu Kupa pobednika kupova, kada su pobedili osvajača iz prethodne sezone, PSŽ, 1:o golom brazilskog Ronalda iz penala. Ovde možete da vidite klučne detalje sa nekih od tih mečeva:

Prvi mečevi četvrtfinala biće odigrani 2. i 3. aprila, revanši su 9. i 10, a žreb za polufinale na programu je 12. aprila. Veliko finale zakazano je za 25. maj na Vembliju.

PAROVI ČETVRTFINALA

Malaga - Borusija Dortmund (2. i 10 aprila)

Real - Galatasaraj (2. i 10 aprila)

Pari Sen Žermen - Barselona (3. i 9. aprila)

Bajern  - Juventus (3. i 9. aprila)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA