LOŠE SEKSI CICE: One su uništile svetske sportiste! (FOTO)

Upoznajte lepotice koje su "morale" da upropaste brak, vezu, a nekima život i karijeru...

  • 0

Palačinke i krem, so i tekila, viski i led, fudbaleri i prelepe, zanosne devojke (čitaj: manekenke)!

To jednostavno ide jedno sa drugim. Kad pomislite na jedno od ponuđena dva, morate da pomislite i na ono drugo.

Međutim, kao što led ubija "gorčinu" viskija, so jačinu tekile, tako i zanosne lepotice često mogu da "ubiju" svoje bogate sportske izabranike raznim ekscesima, egocentričnim i eksplicitnim ponašanjem, ali i svojim seksepilom kojim privlače druge sportiste (čitaj: fudbalere uglavnom) pa ulaze u razne afere.

Predstavljamo vam samo neke od onih koje su sklone takvom ponašanju.

LA LA VASKEZ

Nekadašnja zvezda Denvera, a danas Njujork niksa Karmelo Entoni zna da se obračuna sa svojom suprugom, ali je ona postala toliko poznata među navijačima Nagetsa da su oni smislili slogan: "Nemojte se šaliti sa Vaskezovom!"

Prouzrokovala je toliko skandala, tuča na tribini i pogrdnih povika ka treneru u "Pepsi centru", a mnogi  navijača iz Kolorada smatraju kako je njihova najveća zvezda "poterana" u Njujork upravo zbog svoje kontroverzne supruge.

VANESA PERONSEL

Teško da je potrebno da vam kažemo nešto više od dva imena - Vejn Bridž i Džon Teri.

Bivša Vejnova supruga je postala najpoznatija kada je prevarila svog muža i spavala sa njegovim saigračem, kapitenom u timu i reprezentaciji Džonom Terijem. Dovoljno.

KARMEN ELEKTRA

Davna 1999. godina je godina kada su mediji u Americi nazvali brak Denisa Rodmana i Karmen Elektre nemogućim jer je Rodman okarakterisan kao agresivac, dok je Karmen neurotična.

Slavni košarkaš Čikago bulsa i prelepa junakinja serije "Čuvari plaže" (Baywatch, prim. aut.) konstantnim su aferama danonoćno "zabavljali" javnost u Americi, dok se na kraju, naravno, nisu rastali.

GABRIJEL JUNION

Gabrijel je glumica koja popularnost nije stekla svojim bravurama pred malim ekranima, već čestim menjanjem partnera iz sveta sporta.

Posle Džejson Kida i Krisa Hauarda, odlučila je da rastavi i Dvejna Vejda od njegove supruge i na kraju je uspela u tome.

KIM KARDAŠIJAN

Kim, koja se danas zabavalja sa reprerom Kanjeom Vestom, pre toga je uspela da slomi srce jednom sportisti.

Ona je sa košarkašem Nju Džersi (danas Bruklin) netsa Krisom Hamfrisom uspela da provede "čak" 72 dana u braku.

ZAHIA DEHAR

Sećate li se velikog seks-skandala koji je 2009. godine izbio u redovima francuske fudbalske reprezentacije?

Velike zvezde "trikolora" Frank RiberiKarim Benzema nisu mogli da odole mladoj alžirskoj prostitutki po imenu Zahia Dehar.

Slučaj je odjeknuo celim svetom, a iz svega je kao ubedljiva pobednica izašla mlada Alžirka koja danas kao velika zvezda zarađuje milione proizvodeći vlastitu liniju odeće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA