Ceo Zagreb pod policijskom opsadom

- U slučaju dolaska gostujućih navijača, njima organizatori neće dozvoliti ulazak na stadion s obzirom na sporazum fudbalskih saveza kojim je onemogućena prodaja ulaznica za gostujuće navijače

  • 5

Hrvatska policija uoči fudbalske utakmice između reprezentacija Hrvatske i Srbije, koja je označena utakmicom visokog rizika, priprema niz mera bezbednosti na celom području Zagreba. U Službi za odnose s javnošću hrvatskog Ministarstva unutrašnjih poslova agenciji Beta rečeno je da će merama bezbednosti, uz stadion "Maksimir", biti obuhvaćeni službeni objekti smeštaja gostiju iz Srbije, ali i celo područje grada Zagreba.

Iako će se dogovorom fudbalskih saveza Hrvatske i Srbije utakmica u Zagrebu igrati bez gostujućih navijača, u MUP-u navode da će "zbog mogućeg eventualnog dolaska rizičnih navijača gostujuće reprezentacije biti pojačane granične kontrole i kontrole pravaca putovanja prema gradu Zagrebu".

- U slučaju dolaska gostujućih navijača, njima organizatori neće dozvoliti ulazak na stadion s obzirom na sporazum fudbalskih saveza kojim je onemogućena prodaja ulaznica za gostujuće navijače i to kako za utakmicu u Zagrebu, tako i za utakmicu koja će se 6. septembra igrati u Republici Srbiji - rekli su agenciji Beta u MUP-u.

Kvalifikaciona utakmica za Svetsko prvenstvo između Hrvatske i Srbije igra se na zagrebačkom stadionu "Maksimir" u petak, 22. marta u 18 sati.

(Telegraf / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sunshine

    15. mart 2013 | 20:36

    K'o da bi se usudili doći u Zg i da nije zabranjeno dogovorom.

  • Milan

    19. mart 2013 | 23:20

    Srbima je zabrana dolaska u Zagreb idealan alibi.

  • Marko

    15. mart 2013 | 23:44

    Da sta lupas ti mamlaze. Zasto ne bi dosli ? Plase se pokatolicenih Srba mozda?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA