TIPSAREVIĆ: Izgubio sam samopouzdanje!

Janko izgubio prve mečeve u Monpeljeu, Marseju, Dubaiju i Indijan Velsu. "Nije mi se dugo desilo da imam četiri poraza u nizu, izgubio sam samopouzdanje ali sa druge strane mi je drago jer sam konačno zdrav" rekao je srpski teniser

  • 0

Srpski teniser Janko Tipsarević priznao je da je izgubio samopouzdanje posle serije poraza koje je imao. Naš as gubio je u svojim prvim mečevima Monpeljeu, Marseju, Dubaiju i Indijan Velsu.

- Neću da vas lažem, malo mi nedostaje samopouzdanja. Četiri poraza u nizu, to mi se nije desilo dugo - rekao je Tipsarević u intervjuu za portal thetennisspace.com.

On je dodao da je sve počelo posle Gren slema u Australiji

- Povredio sam se na Australijan openu, do Monpeljea je bol prestao, ali napravio sam greško igrajući jer nisam bio zaista spreman. Nisam imao dovoljno treninga, dovoljno kondicije, a nekada ni u žrebu nisam imao sreće – Ljodra, Davidenko...

- Izgubiš te mečeve i posle izgubiš samopouzdanje. Sa druge strane, zaista sam srećan jer konačno nemam bolove, kondicioni trener je zadovoljan mnome. Treniraću vredno za Majami, volim Majami - dodao je Janko.

On je poručio da ga ne brine pojačana doping kontrola koju će uvesti ITF

- Nemam problem da me testiraju koliko god hoće. Ali nije pametno da se spekuliše da neko koristi nedozvoljene supstance – ako igrate turnir na 1000m nadmorske visine, a sledeće nedelje u drugačijim uslovima, možete da se razbolite i tada se krvna slika mnogo menja - kaže Janko.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA