BRAUN: Izvinite, želim da igram u Zvezdi! RISTOVIĆ: Razgovaraćemo s Braunom

- Izvinjavam se rukovodstvu, treneru i saigračima za sve propuste koje sam napravio. Oni znaju o čemu pričam. Mnogo sam razmišljao o svemu. I dalje stojim iza onoga što sam rekao, da je Crvena zvezda porodica - rekao je američki košarkaš

  • 4

Košarkaš Crvene zvezde Elton Braun, koga je rukovodstvo kluba stavilo na transfer-listu zbog toga što je odbio da putuje sa ekipom u Istanbul jer je kasnila plata, još se nalazi u Beogradu i živi u nadi da će ponovo igrati u ekipi Vlade Vukoičića.

Amerikanac nije bio ni pored klupe na utakmici u "Pioniru" protiv Budućnosti, a u izjavi za Mondo poručio je upravi, treneru i saigračima da se izvinjava zbog svog ponašanja i da bi mnogo voleo da se vrati u ekipu.

- Evo, napišite, izvinjavam se rukovodstvu, treneru i saigračima za sve propuste koje sam napravio. Oni znaju o čemu pričam. Mnogo sam razmišljao o svemu. I dalje stojim iza onoga što sam rekao, da je Crvena zvezda porodica, a ne posao. A za porodicu uvek moraš da budeš spreman i da se žrtvuješ - rekao je Braun, i nastavio u jednom dahu:

- Mnogo bih voleo da se vratim u ekipu, da stručni štab i rukovodstvo uvaže moje izvinjenje i veliku želju da ponovo zaigram u Zvezdinom dresu pred onim fenomenalnim navijačima. Spreman sam to i lično da im kažem, da uradim sve s moje strane što je potrebno da se vratim u ekipu i ponovo zaslužim poverenje. Osećam da mogu da pomognem i želim da se dobrim igrama iskupim za sve -  poručuje Braun.

- Sve vreme sam u trenažnom procesu. Doduše, trenirao sam individualno, ali moj motiv da ponovo zaigram za Zvezdu je ogroman, a to je ono što je najvažnije. Mislim da bih mogao da donesem novu energiju timu, a najviše bih voleo da se zajedno radujemo novim trofejima - kaže Amerikanac, koji je poslednji meč za Zvezdu odigrao u februaru protiv Partizana.

U dosadašnjem delu sezone u ABA ligi beležio je prosečno 8,7 poena i 4,2 skoka.

RISTOVIĆ: BRAUN JE POKAZAO DOBRU VOLJU, SVE VREME JE TRENIRAO

Direktor košarkaškog kluba Crvena zvezda Davor Ristović rekao je da će se obaviti razgovor sa centrom Eltonom Braunom o eventualnom povratku u tim.

- Razgovaraćemo sa njim da vidimo u kom pravcu će to da ide. On je pokazao dobru volju, sve vreme je trenirao, tako da ćemo pričati. Možda večeras, možda u ponedeljak ujutru i onda ćemo videti - rekao je Ristović.

(Telegraf.rs / Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slave

    17. mart 2013 | 15:19

    bolji od samardziskog definitivno!!!

  • srbijanac

    17. mart 2013 | 17:48

    ja ti oprastam voleo bih da ostanes treba nam tvoja snaga pod obrucima a kosevi ce doci ....upravo vracajte ga dok nije kasno...

  • srbijanac

    17. mart 2013 | 20:23

    ljudi vratite ovog coveka to sto je uradio je normalno kada malo bolje razmislite...treba nam njegova snaga,skokovi i kosevi naravno vredi za dva samardzica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA