GOTOV JE: Janković odlazi sa klupe Crvene zvezde

Poraz fudbalera Crvene zvezda od niškog Radničkog (1:2) trenera crveno-belih u ponedeljak, najverovatnije, odlazi na "Biro"

  • 3

Aleksandar Janković, trener fudbalera Crvene zvezde, od ponedeljka će, ako je verovati informacijama koje su, istina, još uvek neproverene, u ponedeljak odlazi na "biro". Poraz u Nišu i sasvim izvesno, definitivan oproštaj od titule uslovilo je rasplet o kojem bruju Srbija.

Sam Janković u Nišu nije hteo da priča o odlasku, ali je rekao da će popričati sa čelnicima crveno-belih. Zvezda sada ima 11 bodova manje od Partizana, a u nastavku prvenstva vodiće je neko drugi.

U oticaju je nekoliko imena, ali bi sportski direktor Zoran Stojadinović na klupu posrnulog tima mogao da dovede i stranog stručnjaka.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • radovan

    18. mart 2013 | 09:22

    sa ovim balvanima ni ferguson nebi nista uradio, a ovo sto igra Milijas i ja bi mogao sa 52 godine i nebi se primetila razlika u igri, on jadnik najvise snage potrosi trceci da izvede korner, vazno da je traku nabijo i platu od 30.000evra mesecno a nek nam deca odlaze sa 17 godina jer za njih nema para da se zaustave ali ima za naseg kapitena360.000godisnje

  • Slave

    18. mart 2013 | 11:48

    Putuj igumane,idi i ne vracaj se nikad vise!!!

  • Vladimir Nilolic

    18. mart 2013 | 17:32

    Druze,potpuno si u pravu.Ko dovodi ove anti fudbalere u Zvezdu,ja stvarno ne znam.To mora da je neki grobar ubacen kao veliki zvezdas!*

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA