SRBIJA VEĆ VODI SA 1:0: Hrvati ne smeju da igraju u kockastim dresovima!

UEFA i FIFA pravila su jasna - ukoliko protivnik nastupa u crvenim ili belim dresovima, željena kombinacija Hrvata nije dozvoljena. Fudbaleri Siniše Mihajlovića na "Maksimiru" će igrati u beloj opremi

  • 3

Odluka UEFA, a i FIFA da Hrvati protiv Srbije ne mogu da igraju u "kockastim" dresovima dodatno će doliti vatru na i ovako uzavrelu atmosferu.

Naime, u kvalifikacionom meču epskih razmera, između Hrvatske i Srbije, navijači "vatrenih" nadali su se da će izabranici Igora Štimca moći da igraju u tradicionalnim dresovima, koji bi, kako smatraju, dodatno uticali na srpske fudbalere.

Međutim, pravila su jasna - ukoliko protivnik nastupa u crvenim ili belim dresovima željena kombinacija Hrvata nije dozvoljena.

Fudbaleri Siniše Mihajlovića će na "Maksimiru" igrati u beloj opremi. Ova činjenica je malo "spustila" komšije, ali ako se pogleda u prošlost, ne tako daleku, videćemo da su Hrvati u poslednje vreme uglavnom igrali u plavoj garnituri. U njoj su 1998. godine osvojili i bronzu na Svetskom prvenstvu.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toni

    18. mart 2013 | 12:25

    Dres ko dres bitno je ono sto ce igraci pokazat na terenu. A i uredba je logicna jer je svakoj ekipi u cilju da razlikuje svoje igrace od protivnickih

  • vlada

    18. mart 2013 | 13:34

    kakva vatra??? to samo mediji pumpaju

  • baki

    19. mart 2013 | 23:33

    Imamo znaci beli plavi jos nam crveni falu i eto srpske zastave...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA