"Ledeni Vrščani" poraženi u Širokom Brijegu

Hercegovci iskoristili umor Vrščana i lakše nego što se očekivalo stigli do pobede od 72:65

  • 0

Šta su sve pretrpeli, nije im se čuditi...Košarkaši Hemofarma izgubili su na gostujućem terenu od ekipe Širokog sa 72:65 (20:9, 11.17, 20:16, 21:23), u utakmici 21. kola regionalne Jadranske lige.

Posle dvodnevne borbe sa ledom i snegom u Hercegovini, Vrščanima verovatno nije bilo mnogo do igre. Meč u Širokom Brijegu trebalo je da bude odigran u nedelju, ali je pomeren za danas nakon što je autobus sa ekipom Hemofarma ostao zavejan u koloni nadomak Mostara. Ekspedicija predstavnika Srbije stigla je na odredište posle 58 sati putešestvija i to putničkim automobilima pošto autobusi zbog nevremena nisu mogli da se probiju kroz taj deo Hercegovine.

Što se tiče dešavanja na parketu "Pecare", tamo nije bilo neizvesnosti kao na hercegovačkim drumovima. Široki je od početka meča bio u vođstvu i držao prednost. Istina, uspeli su "farmaceuti" u poslednjoj deonici da samnje na minus pet, ali za veći podvig nisu imali sbage. Hercegovce su do pobede odveli Pilepić sa 20 i Šakić sa 18 poena, dok je u redovima Hemofarma najefikasniji bio Mladen Jeremić sa 21. poenom.

Vrščani su pretrpeli 14. poraz ove sezone u tom takmičenju, dok je Široki ostvario 11. pobedu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA