NASTASIĆ: Džeko će navijati za Srbe!

- Pretpostavljam da će biti provokacija sa tribina, ali nadam se da im nećemo podleći. Imamo kvaliitet da napadnemo Hrvatsku - rekao je defanzivac, dodavši da će za Srbiju navijati njegov saigrač iz Mančester sitija

  • 2

Spski fudbalski reprezentativac Matija Nastasić rekao je da je za utakmicu sa Hrvatskom u Zagrebu najvažnije sačuvati smirenost i sačekati šansu.

- Najvažnije je da ostanemo mirni na "Maksimiru", da ne obraćamo pažnju na stvari van terena. Pretpostavljam da će biti provokacija sa tribina, ali nadam se da im nećemo podleći. Imamo kvaliitet da napadnemo Hrvatsku, ali sve zavisi kako će se odvijati utakmica - rekao je Nastasić novinarima na okupljanju srpskog tima u Staroj Pazovi.

On je otkrio i da će saigrač iz Mančester sitija Edin Džeko na utakmici Hrvatska-Srbija navijati za njega i Aleksandra Kolarova.

- Pričao sam sa Džekom o duelu Srbije i Hrvatske i rekao mi je da će navijati za nas u petak. Znamo da i njih čeka važna utakmica sa Grčkom - istakao je Nastasić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA