Rio Ferdinand ne igra za Engleze

- Bilo mi je važno da se vidim sa selektorom i da mu u direktnom razgovoru objasnim moju situaciju - rekao je iskusni defanzivac, ali nije otkrio koji je razlog odustajanja

  • 0

Rio Ferdinand, nekada stub odbrane reprezentacije Engleske neće igrati na dva predstojeća kvalifikaciona meča, protiv San Marina i Crne Gore. Fudbaler Mančester junajteda je proteklog vikenda razgovarao sa Rojem Hodžsonom, selektorom gde mu je saopštio svoju odluku.

- Bilo mi je važno da se vidim sa selektorom i da mu u direktnom razgovoru objasnim moju situaciju - rekao je Rio, ali nije otkrio koji je razlog odustajanja.

- Pasija i odanost dresu nacionalne selekcije se ne dovodi u pitanje i biću na raspolaganju za sledeće akcije i mečeve - dodao je Ferdinand.

Suštinu razgovora nije otkrio ni Hodžson, ali je izjavio da je i pored razočarenja činjenicom da neće imati iskusnog igrača zadovoljan što će na njega moći da računa u bliskoj budućnosti.

Stiven Kolker, fudbaler Totenhema, član U21 reprezentacije "tri lava" pozvan je da "uskoči" u seniorsku selekciju umesto Ria Ferdinanda.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA