DE LAURENTIS: Kavani? Ako si lud, daj 70 miliona i pričaćemo

- Ako je neki ludak spreman da izdvoji 70 miliona evra za Kavanija, spremni smo da ga saslušamo. U tom slučaju Napoli će imati sigurnu zaradu od 63 miliona evra. Ipak, konačnu odluku doneće on lično - kazao je De Laurentis italijanskim medijima

  • 0

Predsednik italijanskog fudbalskog prvoligaša Napolija Aurelio de Laurentis rekao je da Edison Kavani može da napusti klub, ukoliko neko plati 70 miliona evra obeštećenja.

- U Kavanijevom ugovoru postoji ta klauzula, jer mi želimo da on ostane u Napulju. Ako je neki ludak spreman da izdvoji 70 miliona evra za Kavanija, spremni smo da ga saslušamo. U tom slučaju Napoli će imati sigurnu zaradu od 63 miliona evra. Ipak, konačnu odluku doneće on lično - kazao je De Laurentis italijanskim medijima.

U dosadašnjem toku sezone urugvajski reprezentativac postigao je 29 golova na 35 utakmica u dresu Napolija.

- Kavani zna da ga ovde ljudi vole i cene. To nije samo zbog golova, već i zbog činjenice da se radi o ozbiljnoj i pristojnoj osobi - dodao je De Laurentis.

Za urugvajskog reprezentativca do sada su interesovanje pokazali Pari Sen Žermen, Čelsi i Mančester siti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA