VIDIĆ: Dobro mi dođe što ne igram za reprezentaciju!

- Lepo je kada imaš nekoliko dana samo za sebe. Tokom ovih 10 dana fokusiraću se na individualne treninge - rekao je aktuelni kapiten Mančester junajteda i nekadašnji reprezentativac Srbije

  • 24

Kako bi Srbiji dobro došao Nemanja Vidić na "Maksimiru", ali njemu dobro dođe to što ne igra za Srbiju!

Defanzivac Mančester junajteda rekao je za klupski sajt kako mu pauza u prvenstvu zbog reprezentativnih obaveza i te kako prija.

- Reprezentativna pauza će mi dobro doći. Lepo je kada imaš nekoliko dana samo za sebe - rekao je Vidić, koji je dres reprezentacije Srbije okačio na čiviluk posle neuspeha u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini 2012. godine i nikada ga više nije obukao.

- Kad igrate dosta utakmica brinete samo u kakvom ste stanju i kako ćete dočekati sledeći meč. Ne radite dodatno na sebi, a to je jako bitno. Tokom ovih 10 dana fokusiraću se na idividualne treninge - rekao je Vidić za klupski sajt.

Kapiten "đavola" je ove sezone imao velikih problema sa povredama koje su ga odvajale sa terena. Vratio se na teren u pravom trenutku za Junajted, koji polako ali sigurno korača ka jubilarnoj 20. tituli prvaka Engleske, obzirom da imaju čak 15 bodova više od drugoplasiranog Sitija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stojke

    18. mart 2013 | 21:23

    I ne trebas nam!!!

  • vukašin

    18. mart 2013 | 22:38

    Pazi , čovek je finansijski obezbeđen, ovo je strašna izjava. Možemo u bliskoj budućnosti očekivati ovakav stav i od ostalih igrača ( doduše već ih ima) . Mislim da FSS treba ovu izjavu da žestoko osudi. Kad bi imao ko jel. A nama je ostalo da ignorišemo Vidića. Nemoj samo neko da mi priča o zaslugama i sličnim pričama za decu.

  • ДАШОНИ

    18. mart 2013 | 23:30

    Е ХВАЛА ЗА ТАКО ЛЕПУ ИЗЈАВУ , А ПОСЕБНО ТИ ХВАЛА ШТО НЕ ИГРАШ ЗА СРБИЈУ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA