Hrvatski fudbaler: "Čujte četnici, stići će vas naša ruka u Srbiji"

Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida otkrio da se psihički sprema za duel sa "orlovima" slušajući Tompsona i pesmu "Čavoglave", koja sadrži stih o tome kako će Srbe stići ruka pravde

  • 39

Tenzije pred meč fudbalskih reprezentacija Srbije i Hrvatske na "Maksimiru" (22.mart) u okviru kvalifikacija za SP u Brazilu 2014. sve su veće, kako među igračima tako i u medijima.

Hrvatski fudbaler Domagoj Vida ne može da smiri nervozu, pa je otkrio svoj način pripreme za meč decenije. On se, kako je rekao za portal 24 sata, priprema slušajući ustaške pesme Marka Perkovića Tompsona.

- Slušao sam malo Tompsona, zagrevanje uz  pesmu "Čavoglave" (deo pesme koji kaže" Čujte srpski dobrovoljci, bando četnici, stići će vas naša ruka i u Srbiji") - rekao je Vida za hrvatski portal 24 sata.

Inače, Vida je poznat po tome da voli da konzumira alkohol, a dok je igrao za zagrebečaki Dinamo bio je suspendovan jer je pio pivo dok su išli na gostovanje.

(Telegraf.rs/24sata)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nebojsa

    19. mart 2013 | 10:59

    kako je lep domagoj,pravi primerak rvata...posebno mi se sviđaju,njegove "pravilne"crte lica,vidi se koliko su gospodara promenili...svako je istresao svoje testise u rvatice,mislim na austrougare,nemce,itd..znamo svi,da su rvati odmah skidali gaće,kad god je strana čizma kročila na to tlo,a na uštrb Srba,što smo ih oslobodili...ali tako nam i treba,sami smo krivi,jer verovasmo rvatu,isto kao šiptaru...

  • Djeneral

    19. mart 2013 | 09:25

    Vidi budale...

  • Milena

    19. mart 2013 | 11:25

    izgleda kao da je retardiran, a ocito i jeste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA