SA PINTOM DO ZVEZDA: Sutra promocija Zvezdinog trenera

- Dolazim iz velikog kluba u veliki klub. Znam u kakvoj je situaciji Crvena zvezda. Znam da je zaostatak veliki, čak 11 bodova, a da je u pitanju klub u kojem se uvek najviše očekuje, ali pošto sam u Sportingu navikao na pritisak ovde se već osećam kao kod kuće - kaže Sa Pinto

  • 4

Novi trener fudbalera Crvene zvezde Sa Pinto sleteo je na aerodrom "Nikola Tesla", odakle će posetiti prostorije svog novog kluba.

- Dolazim iz velikog kluba u veliki klub. Znam u kakvoj je situaciji Crvena zvezda. Znam da je zaostatak veliki, čak 11 bodova, a da je u pitanju klub u kojem se uvek najviše očekuje, ali pošto sam u Sportingu navikao na pritisak ovde se već osećam kao kod kuće - prenosi "Mozzart Sport" reči bivšeg trenera Sportinga, koga su po sletanju na aerodorom dočekali sportski direktor Zoran Stojadinovć, potpredsednik Slaviša Kokeza i portparol kluba Marko Nikolovski.

Portugalac će na "Marakani" upoznati predsednika kluba Dragana Džajića i ostale članove rukovodstva.

Prvi trening sa crveno-belima Sa Pinto će odraditi u sredu u 11 časova, nakon čega će biti predstavljen zvanično javnosti.

Njegov pomoćnik biće Tijago Mutinjo, 33-godišnji trener koji je završio postdiplomske stufije na INEFC institutu, na kom se usavršavao  i Pep Gvardiola. Bio je kondicioni trener Sportinga u sezoni kad je klub stigao do polufinala Lige Evrope. Karijeru je započeo sa Sa Pintom u Unijao Leiriji 2009. godine.

(B.Mekić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxxxx

    19. mart 2013 | 12:07

    Srećno mu bilo, kao i svima pre njega hehe, mogu da dovedu i murinja nece im pomoci

  • MilosObilic

    19. mart 2013 | 16:16

    Novi slogan ganera: " Ako moze neka kinta za Sa Pinta" :)))))))

  • MilosObilic

    19. mart 2013 | 22:44

    Zasto igrac u Zvezdi da rinta kada platu ne prima ni Pinta. :))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA