RAT MILIJARDERA: I PSŽ hoće Jovetića

Klub iz Pariza se proidrućio Mančester Sitiju i Čelsiju u trci za kapitena Fiorentine.

  • 0

Velika pojačanja u poslednja dva prelazna roka su doveli PSŽ na čelo tabele francuskog šampionata, ali se menadžment "svetaca" ni tu ne zaustavlja. U januaru nisu uspeli da angažuju veliko ime poput Pata ili Kake,pa su sada označili metu za naredno leto. Francuski mediji pišu da će direktor Leonardo pokušati da dovede kapitena Fiorentine Stevana Jovetića.

Crnogorski napadač je ubedljivo najbolji igrač kluba iz Firence i realno je da možda narednog leta pređe u neki klub sa većim ambicijama, jer je prerastao Fiorentinu. Sportski direktor "svetaca" je dobro upućen u Jovetićeve kavlitete još iz vremena dok je trenirao Milan i Inter.

I pored raskošnog budžeta, PSŽ će imati žestoku konkurenciju u pokušaju da kupi Jovetića. Za njega se interesuju i premijerligaši Čelsi i Mančester Siti. Sve su prilike da ćemo narednog leta biti u prilici da vidimo trku milijardera za potpis bivšeg kapitena Partizana. Trčaće je Šeik Tamim bin Hamad koji je na čelu PSŽ, njegov zemljak Šeik Mansur bin Zajed - vlasnik Mančester Sitija i gazda Čelsija, Roman Abramovič.

Da vidimo čija će para biti najjača burgija... U Fiorentini zadovoljno trljaju ruke. Jovetić ima ugovor do 2016. godine, a cena sigurno neće biti manja od 25 miliona evra.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA