Teška povreda Danija, propušta Evro

Portugalac iz Zenita pokidao ligamente desnog kolena i pauziraće osam meseci

  • 0

Veliki udarac su doživeli Zenit i nacionalna selekcija Portugalije. Portugalski reprezentativac Dani (28) iz redova pomenutog ruskog prvoligaša će zbog teške povrede desnog kolena morati da pauzira narednih osam meseci. To znači da će sjajni napadač propustiti i Evropsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj.

Nekadašnji prvotimac lisabonskog Sportinga i moskovskog Dinama je pokidao prednje ukrštene ligamente u kolenu tokom treninga u Firenci gde se Zenit priprema za dvoboje osmine finala Lige šampiona protiv Benfike. Očekuje se da će oporavak trajati oko osam meseci što znači da Dani do kraja sezone neće biti na raspolaganju Zenitovom treneru Lućanu Spaletiju, ali ni portugalskom selektoru Paolu Bentu na Evru.

- Radi se o velikom gubitku za reprezentaciju. Računali smo na Danija za EP, tako da nam je izuzetno žao zbog ove situacije - izjavio je direktor Portugalskog fudbalskog saveza Žoao Pinto.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA