TONI NADAL: Srećom pa u Indijan Velsu nismo brinuli o Novaku

- Rafa ima neverovatnu sposobnost da se koncentriše i ima izuzetno visok prag tolerancije bola. Lako je da neko ima čeličnu volju, ali je teško da se ona zadrži, a tu je izuzetno dobar. Međutim, još uvek mora da ojača kvadriceps na levoj nozi, tako da je bolje da još malo sačeka - rekao je njegov stric

  • 2

Toni Nadal, stric i trener Rafe Nadala, nekada najboljeg tenisera sveta, priznao je da mu je u Indijan Velsu bilo drago što Rafael u finalu nije igrao protiv Novaka Đokovića.

- Bio sam prijatno iznenađen kada sam čuo da je Del Potro savladao Đokovića. Svima nama u Rafinom timu bilo je drago što nećemo morati da brinemo o Novaku - rekao je Toni Nadal po povratku na Majorku, dodavši:

- Posle svih problema koje smo imali proteklih meseci, trijumf na mastersu i tri pobede protiv igrača iz prvih deset, Rodžera Federera, Huana Martina del Potra i Tomaša Berdiha, pokazuju da se Rafa vraća na stari nivo.

Sada četvrti reket sveta, u finalu Indijan Velsa, posle 0:1 u setovima, pobedio je Del Potra i osvojio rekordnu 22. masters titulu. Podsetimo, Nadal je odustao od igranja u Majamiju, kako bi još više oporavio za igranje na šljaci, na podlozi na kojoj je do pre neku godinu bio "kralj".

- Rafa ima neverovatnu sposobnost da se koncentriše i ima izuzetno visok prag tolerancije bola. Lako je da neko ima čeličnu volju, ali je teško da se ona zadrži, a tu je izuzetno dobar. Međutim, još uvek mora da ojača kvadriceps na levoj nozi, tako da je bolje da još malo sačeka - rekao je njegov stric.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dzoni

    19. mart 2013 | 21:16

    kolika mu je tolerancija govori i to da ne igra prvi sledeci turnir

  • Perun

    20. mart 2013 | 08:41

    evo banke, nadale moj, nadale moj, sviraj mi ti ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA