Žoze Murinjo sumnja u regularnost izbora za najboljeg trenera

- Nekoliko osoba me je zvalo i reklo da su glasali za mene, ali da su njihovi glasovi otišli nekom drugom. Zato sam odlučio da ne dođem - otkrio je trener madridskog Reala

  • 1

Trener madridskog Reala Žoze Murinjo rekao je da nije želeo da prisustvuje svečanoj ceremoniji proglašenja najboljih u izboru Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) u Cirihu, jer smatra da je glasanje bilo namešteno.

Murinjo je bio u konkurenciji za najboljeg trenera godine, ali nagrada je pripala selektoru Španije Vinsenteu del Boskeu.

- Nekoliko osoba me je zvalo i reklo da su glasali za mene, ali da su njihovi glasovi otišli nekom drugom. Zato sam odlučio da ne dođem - otkrio je Murinjo za portugalski "RTP".

FIFA je negirala bilo kakvu neregularnost. Za najboljeg igrača i trenera glasali su kapiteni i selektori nacionalnih timova, kao i pozvani novinari. Napadač Barselone Lionel Mesi izabran je po četvrti put za najboljeg fudbalera godine.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxxxx

    20. mart 2013 | 09:20

    Sta je mozda trebao on da dobije titulu najboljeg, pa ima jedan od najskupljih timova na svetu i nista ne osvaja, zasto se buni??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA