TIPSAREVIĆ: Mari je jači od Novaka!

- Najspremniji u smislu snage, izdržljivosti, svega? Rekao bih da je to Mari, jer ako računate kondiciju, brzinu, način pokrivanja terena, snagu i moć, onda je to Škot - rekao je Janko

  • 6

Janko Tipsarević, deveti teniser sveta, u razgovoru za američki portal Tenis space reče da je u ATP svetu fizički najspremniji Endi Mari.

- Najspremniji u smislu snage, izdržljivosti, svega? Rekao bih da je to Mari, jer ako računate kondiciju, brzinu, način pokrivanja terena, snagu i moć, onda je to Škot - rekao je Janko.

Janko je u opširnom intervju rekao da mu je najteži poraz bio onaj od Fernanda Verdaska, pre dve godine na Australijan Openu. Svet je podsetio i na sjajnu atmosferu koja vlada u reprezentaciji Srbije:

- Timski duh u reprezentaciji nam pomaže da pobeđujemo - rekao je Janko.

Tipsarević se trenutno nalazi u rezultatskoj krizi, a prvi sledeći meč igra kao deveti nosilac na turniru u Majamiju. Ime protivnika ne zna, pošto je slobodan u prvom kolu, a kako stvari stoje u drugom će na suprotnoj strani mreže imati Marinka Matoševića, momka rođenog u Jajcu.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДАШОНИ

    20. mart 2013 | 06:52

    ПОШТО СИ ТИ ТИПСАРЕВИЋУ """"""" ПУКАО"""" НЕ ОМАЛОВАЖАВАЈ ДРУГЕ

  • iblis

    20. mart 2013 | 08:02

    Pa ovaj Tipsarević je ljubimoran, čuj Škot je bolji. Hahaha i haha!

  • Doktor

    20. mart 2013 | 08:06

    Uopšte nije pomenuo Novaka, a i da jeste pa šta. Zar je Novak svetac pa ne sme da se pominje u lošem svetlu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA