Nene izazvao opštu tuču u polufinalu katarskog kupa! (VIDEO)

Brazilac, nedavno pojačanje iz Pari Sen Žermena, započeo incident posle isključenja, udarivši u glavu Marokanca Huseina Kardžu

  • 0

Brazilski fudbaler Nene, koji je u januaru prešao is Pari Sen Žermena u Al Garafu, izazvao je opštu tuču u polufinalu Kupa Katara u meču protiv Al Arabija.

Nene je zbog oštrog starta dobio drugi žuti karton, samim tim i crveni, ali nije se lako pomirio sa odlukom sudije. Brazilac je prvo protestovao, a onda je s leđa udario u glavu Marokanca Huseina Kardžu, vezistu Al Arabija, koji se postavio između njega i sudije. Kardža, koji je igrao uza nekoliko evropskih klubova, u prvi mah nije reagovao, ali kad su njegovi saigrači krenuli da sami isteruju pravdu, Marokanac im se pridružio i žestoko nasrnuo na Nenea.

Obezbeđenje je brzo uspelo da smiri situaciju. Nenea i Kardžu verovatno čekaju ozbiljne kazne, a incident koji se desio pred kraj meča možda i nije imao velikog uticaja na rezultat. Al Arabi je pobedio sa 2:1, golovima Srbina Đorđa Rakića, bivšeg igrača kragujevačkog Radničkog, OFK Beograda, Red bula iz Salcburga, Ređine, Minhena 1860 i Al Garafe, i brazilca Vanderleja, dok je gol za Al Garafu postigao upravo inicijator gužve, Nene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA