VERMEZ: Mali Miha je duhovit, ne sviđa mi se što me naziva lažovom!

Trener Partizana osporio selektorove tvrdnje da ga je zvao nekoliko puta i ponovo istakao da međusobna komunikacije nije zadovoljavajuća

  • 3

Vladimir Vermezović, trener Partizana, žestoko je uzvratio na nedavnu opasku selektora Siniše Mihajlovića da nisu muž i žena da bi se čuli svakog dana. Vermezović je vrlo ljut zbog toga što je selektor izjavio da ga je nekoliko puta zvao, što po tvrdnjama šefa struke "crno-belih" baš i nije istina.

- Mali Mihajlović je duhovit, dopada mi se to kod njega i drago mi je što i na taj način pokušava da napravi dobru atmosferu pred utakmicu u Zagrebu. Ne sviđa mi se, međutim, to što me je nazvao lažovom. Do sada me je, slovima i brojem, pozvao samo jednom i to da me svojevremeno pita šta je sa Vladimirom Stojkovićem, koji je tada bio povređen. Sve ostalo je neistina - rekao je Vermezović novinarima na konferenciji za medije.

"Mali Mihajlović" je odgovor na selektorovu tvrdnju da je Vermezović "dobar dečko".

- Mlađi je od mene pa zbog toga. Ipak sam ja dobar dečko - rekao je Vermezović, koji je ironično kao primer "dobre kominukacije" sa Mihajlovićem naveo da ni on ni sportski direktor Ljubiša Tumabaković nisu znali da će Lazar Marković, mada povređen, doći na okupljanje reprezentacije prethodnog ponedeljka, a iznenađen je i najavama da bi Aleksandar Mitrović mogao da uskoči u srpski nacionalni tim.

- Bio sam iznenađen kada sam video na internetu da je on tamo. Mene niko nije obavestio. To je još jedan dokaz "dobre komunikacije". Ako neko možda to zna iz kluba... Direktor i ja nemamo pojma - rekao je trener Partizana, koji je ipak optimista pred meč sa Hrvatskom.

- Kao i svaki Srbin, nadam se trijumfu. Biće to dobar meč. Mislim da Mihajlović ima dobar izbor odbrambenih igrača. Bilo koga da stavi, ne može da pogreši. To su momci koji igraju u inostranstvu, a ima dovoljno vremena da ih putem treninga uigra. Neću da kažem da je odbrana najjači deo našeg tima, ali to su momci koji mogu da daju čvrstinu i ozbiljnost našoj reprezentaciji - veruje Vermezović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S MvT...

    20. mart 2013 | 14:52

    Miha prepotentna neznalica i ljakse....

  • vukašin

    21. mart 2013 | 07:18

    Svi ste vi drkadžije.

  • Ja to tako

    21. mart 2013 | 19:49

    Mihajlovicu, jebo te konj, bre zatego covek ko pracka, nedaj boze da covek vodi Spaniju ko bi ga trpeo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA