UGROŽENO IGRANJE U EVROPI: Zaposleni u Zvezdi neće minimalac!

Klub ponudio da isplati minimalne lične dohotke, a da zaposleni za uzvrat obustave svoja potraživanja * Radna zajednica odbila predlog već traži isplatu prema ugovorima, tako da ako ne dođe do dogovora crveno-belima preti zabrana igranja u Evrokupovima

  • 5

Rukovodstvo Crvene zvezde ponudilo je zaposlenima da im isplati minimalne lične dohotke, a da zaposleni za uzvrat trebalo da prekinu sa svojim potraživanjima.

Predlog o minimalcu izneo je prvi čovek kluba Dragan Džajić, a u delo bi trebalo da ga sprovede generalni sekretar Miodrag Zečević.

Ipak, sindikat zaposlenih u Crvenoj zvezdi odbio je ovaj predlog, već je tražio isplatu dohodaka prema ugovorima, čak i ukoliko dugovanja ne budu isplaćena odmah.

Međutim, u ovom trenutku je nemoguće da budu isplaćeni toliki iznosi, jer se duguje plate za devet meseci, posebno što je klub ponovo u blokadi.

Račun ’crveno-belih’ je godinu dana bio u blokadi, ali je odblokiran na vreme da se registruju igrači u zimskom prelaznom roku, a isplaćene su i plate igračima, što je dovelo do nove blokade.

Ukoliko uskoro ne dođe do dogovora uprave i zaposlenih, Zvezdi preti zabrana takmičenja u Evropi naredne sezone.

(Telegraf.rs /Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bata

    21. mart 2013 | 02:53

    I treba da zabrane igranje u Evropi.Za ovog trenera imaju 200 000e jer Sale im bio loš ,a za radnike koji su to zaradili nemaju.Sramota.Neka se Čović odrekne svog dela.

  • Mornar

    21. mart 2013 | 07:30

    Ugasiti, pa iz pocetka kao "ZVEZDA CRVENA"!

  • vujke

    21. mart 2013 | 10:41

    pa i nece im ni trebati licenca kad nece biti ni drugi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA