ŠIMUNIĆ: Nije mi jasno kako smo 1999. izgubili! SRNA: Ovog puta mi pobeđujemo!

Hrvatski reprezentativci koji će protiv Srbije igrati svoj 101. meč za nacionalni tim najavljuju bolji rezultat na "Masksimiru" nego pre 14 godina

  • 5

Hrvatski reprezentativci koji su zabeležili po 100 nastupa za nacionalni tim Darijo Srna, Josip Šimunić i Stipe Pletikosa prisetili su se utakmice sa "Maksimira" 1999. godine i najavili da će u petak, 14 godina kasnije, zabeležiti pobedu protv Srbije.

- Ja sam bio na toj utakmici i ni danas mi nije jasno kako mi to nismo dobili - izjavio je Šimunić za utakmicu zavrešnu sa rezultatom 2:2, na kojoj je Srbija eliminisala Hrvatsku iz kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2000. godine.

- Dan pre sam branio za mladu reprezentaciju, a sećam se srčanosti s kojom su naši igrači ušli u taj susret. Nadam se da ćemo mi u petak uz istu takvu srčanost imati i sportske sreće koja će nam doneti pobedu - istakao je Pletikosa.

- U to vreme sam bio junior Hajduka i naravno da se sećam utakmice. Ovoga puta očekujem pobedu iako respektujemo protivnika - zaključio je kapiten Srna.

(Telegraf.rs / Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ajkulica

    21. mart 2013 | 11:26

    zato sto ste p....

  • milan

    21. mart 2013 | 12:37

    Ovog puta,mozes samo da ga popu...!!

  • matematic

    21. mart 2013 | 12:17

    vidim ja da se po srpskim portalima konstantno pise da je Srbija dobila Hrvatsku te 99te. Rezultat je svima znan te takodjer i to da tada nije igrala Srbija vec Yugoslavija (Srbija i Crna Gora), a to sto Hrvatska nije otisla na prvenstvo radi toga je drugi par cipela !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA