KLADIONICE: Za pobedu Srbije kvota 5,2, crveni karton realnost

Bukmejkeri ne veruju u trijumf Srbije, a od 23 kvalifikacione utakmice, koje se igraju u Evropi u petak, najmanja kvota da će crveni karton biti dosuđen je upravo na duelu na "Maksimiru"

  • 2

Iako je ogromna tenzija pred meč Hrvatske i Srbije na "Maksimiru" 22. marta u kvalifikacijama za SP, a selektori oba tima najavljuju korektan meč bez incidenata, bukmejkeri kladionica veruju da će sigurno biti bar jedno isključenje na meču!

Čak 23 kvalifikacione utakmice se igraju u petak širom Evrope a na mogućnost dobijanja crvenog kartona je ubedljivo najmanji koeficijent u duelu "šahovničara" i "orlova". Koeficijenti su redom 3,6, a jedino na "Maksimiru" 2,5.

Što se tiče ostalih kladioničarskih ponuda, prema svetskim bukmejkerima, rezultat 1:1 najrealniji je kao konačan ishod. Zato je koeficijent 6, dok je na 1:0 za pobedu Hrvatske kvota 6,5. 

Kladionice smatraju kako dvoboj Hrvatske i Srbije neće obilovati golovima, pogotovo prvo poluvreme, a za tip "manje od tri gola" nude koeficijent 1,6, najmanji u ovom kvalifikacionom kolu.

Inače, za pobedu Hrvatske na "Maksimiru" kvota je 1,7, za remi je 3,4, a pobeda Srbije ima kvotu čak 5,2, što je u rangu domaće pobede Moldavije protiv Crne Gore, slavlja Izraela protiv Portugalije ili iznenađenja Iraca u Švedskoj.

(Telegraf.rs / Indeks.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vukašin

    21. mart 2013 | 15:20

    Realno Hrvatska je neuporedivo bolja kao tim. Pokazali su stabilnost i jačinu , što se nemože reći i za Srbiju. ALI deco ovo je samo fudbal . Veliki minus Srbije je Siniša Mihajlović koji je realno loš selektor. ALI ovo je samo fudbal i nepobeđuje uvek bolji. Može da se desi da Srbija posle ove utakmice postane bolja. Od Hrvatske. U ovakvim utakmicama se postaje TIM , a mogu da prouzrokuju i rasulo. Zamislite da Hrvatska izgubi, pošto vidim da mnogi tamo misle da je još rat , bilo bi i samoubistava.

  • lipa

    21. mart 2013 | 14:29

    bilo bi iznenadjenje da smo mi domacini ovako ne ttreba da nas cudi... jos bolje za nas pare na nase i cao zdravo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA