HRVATI U ČUDU: Karte za Srbiju rasprodate, a pojavile se u prodaji?

Navodno su sve ulaznice za meč Hrvatske i Srbije rasprodate još 21. februara, ali je jedan Zagrepčanin došao do karte odštampane 19. marta

  • 4

Jedan Zagrepčanin se javio tamošnjim medijima ogorčen na Hrvatski fudbalski savez. HNS je još 21. februara, na dan kada je krenula prodaja ulaznica za meč sa reprezentacijom Srbije, objavio kako su sve karte za utakmicu rasporodate, a on ima dokaz da je jedna od upravo kupljenih karata u prodaju puštena 19. marta, prenosi indeks.hr.

Kao što se vidi po datumu "19. 3. 2013, 09:59", koji je na ulaznici odmah iznad natpisa "Tribina sever dole", jasno je da je karta odštampana u utorak, tri dana pre utakmice. Podsećanja radi, 24 hiljade ulaznica za utakmicu Hrvatske i Srbije razgrabljene su odmah po puštanju u prodaju uz veliku pometnju na blagajni.

Prvog marta, iz HNS-a su objavili kako su poništili oko 80 ulaznica sa crnog tržišta, koje su ponovo pustili u prodaju. Ispada da je jedna od tih malobrojnih ulaznica preživela sve do 19. marta, kada ju je neko kupio.

(Telegraf.rs / Index)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • danijel milutinovic

    21. mart 2013 | 13:31

    sve ove tenzije pokazuju zapadni srbi koliko se ustvari plase pravoslavnih srba

  • vaso

    21. mart 2013 | 15:22

    i vi novinari ste tupavi ako je ulaznica ponistena onda je i logicno da je ponovno stampana jer se na svakoj ulaznici nalazi ime i prezime onoga tko ju je i kupio. nece ju sigurmo pustit opet u prodaju sa tudjim imenom i prezimenom...............

  • Rafael Vitez Boban

    21. mart 2013 | 22:03

    Ko to Mulutinovicu Slovenci jel ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA