ŠTIMAC OTKRIO SASTAV! "Crvenih" 11 sa poslednjeg treninga nastupa protiv Srbije!

Hrvatski selektor na otvorenom treningu podelio ekipu u "crvenu" (Hrvatska) i "plavu" (glumili Srbiju) i tako obelodanio sastav na koji računa

  • 2

Hrvatska reprezentacija održala je otvoreni trening pred pet hiljada gledalaca, poslednji pred meč sa Srbijom koji će odigrati u petak od 18 časova u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu.

Treningu je prisustvovao i čuveni Ćiro Blažević, selektor iz vremena kada je Hrvatska osvojila treće mesto na SP u Francuskoj 1998, koji je sa aktuelnim selektorom Igorom Štimcem došao zagrljen i izazvao oduševljenje navijača na tribinama.

Najvažnije je ipak da je Štimac verovatno otkrio sastav koji će nastupiti protiv Srbije. Hrvatski selektor crvenim markerima označio je igrače koji su na treningu predstavljali Hrvatsku, a plavim jedanaestoricu fudbalera koji su glumili Srbiju.

"Crveni" sastav glasio je: Pletikosa - Srna, Ćorluka, Šimunić, Strninić - Rakitić, Vukojević, Modrić, Kranjčar - Mandžukić, Olić i to je, po svoj prilici, tim sa kojim će Hrvatska nastupiti protiv Srbije.

U "plavom" sastavu bili su: Subašić - Vida, Lovren, Šildenfeld, Petrić - Badelj, Kovačić - Eduardo, Samir, Kalinić - Jelavić.

Posle nekih pola sata Ćorluka je zbog povrede napustio trening, zabolela ga je tetiva, a zamenio ga je Lovren. Ćorluka je otišao na tretman kod doktora i nije delovalo da je povreda takve prirode da bi odsustvovao sa ovako važnog meča.

(Telegraf.rs/Izvor: Večernji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vukašin

    22. mart 2013 | 14:57

    A što neigra Jarni? Fali mi tu i Šurjak ili Džoni.

  • lipa

    22. mart 2013 | 10:05

    ako im.stvarno izadje ova postava do jaja :-) ko je strninic? a igra i simunic kiksara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA