MIHAJLOVIĆ: Ko dobije crveni, neće igrati dok sam ja selektor!

- Ne razmišljam da izgubim. Još više ne razmišljam o ostavci. Došli smo da igramo fudbal. Nisam radio niti ću raditi slično u budućnosti - rekao je selektor Srbije na poslednjoj konferenciji pred utakmicu na "Maksimiru"

  • 3

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je u Zagrebu da uoči duela sa Hrvatskom ne razmišlja o dve stvari - porazu i ostavci.

On je na izuzetno posećenoj konferenciji na zagrebačkom "Maksimiru" kazao da se u glavnom gradu Hrvatske oseća lepo, da je sve korektno i da se nada da će ga kao i 1999. godine napustiti u lepom raspoloženju.

- Malo smo vremena u Zagrebu, sve je lepo i korektno - rekao je Mihajlović.

Hrvatske medije je posebno zanimalo da li će srpski selektor podneti ostavku ukoliko ne uspe u Zagrebu!

- Ne razmišljam da izgubim. Još više ne razmišljam o ostavci. Došli smo da igramo fudbal. Nisam radio niti ću raditi slično u budućnosti.

Nedolazak gostujućih navijača nije poraz fudbala prema Mihajlovićevom mišljenju, a nije se libio da na svoj način prokomentariše izvesno vređanje sa tribina "Maksimira".

- Nadam se da će Zagrepčani biti toliko inteligentni i da će znati kako da se ponašaju. Isto i naši u Beogradu. Do nas je da utakmica prođe bez incidenata na terenu.

S tim u vezi direktno je poslao poruku igračima kakva ih kazna čeka ukoliko dobiju crveni karton.

- Ko bude dobio crveni karton, može da ostane na terenu, u svlačionici ga ja čekam i neće igrati više za reprezentaciju dok sam ja selektor. Uvek ćeš na tribinama naći 100-200 budala koji će uzvikivati i na njih ne možemo da utičemo - rekao je Miha.

Nedostak napadača u odnosu na odbranu?

- To je zanimljivo. Uvek smo imali velike igrače na svim pozicijama, ali nemamo već godinama rešenja za navalu. Dolaze neki novi momci i uverićete se sutra. Ove koje imamo imaju mladost, želju i kvalitet. Oni koji su sada ovde i oni iz mlade reprezentacije u narednih godinu-dve postaće igrači sa velikim karijerama.

- Momci su odradili korektno treninge, opušteni su do određene mere i nasmejani. Tenziju kreirate vi novinari, kod nas toga nema. Mnogo je drugačija utakmica od one iz 1999.

Utakmica kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine između Hrvatske i Srbije igra se sutra od 18 časova na "Maksimiru".

Hrvati sa Belgijancima dele prvo mesto na tabeli A grupe sa po 10 bodova, dok Srbija ima šest bodova manje.

(S. Milošević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДАШОНИ

    21. mart 2013 | 19:38

    НЕ БРИНИ ! НЕЋЕШ ТИ БИТИ СИГУРНО ДУГО СЕЛЕКТОР , НИТИ ЋЕШ СЕ НЕШТО ПИТАТИ У БУДУЋНОСТИ

  • Pedja

    22. mart 2013 | 23:33

    Ti si dobio crveni karton i idi covece, ne maltretirqj ni nas ni sebe....

  • vukašin

    22. mart 2013 | 10:02

    Siniša je beskrajno simpatičan tip. Takođe je beskrajno loš selektor. Šta da radimo kod nas uveo nešto nedostaje. Antić nije bio simpa ali je bio pravi čovek na pravom mestu. Teško ćemo imati boljeg.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA