HRVATI SPREMAJU SPEKTAKL: Uoči treninga Srbije postavljena koreografija na "Maksimiru"! (FOTO)

Grupa srpskih novinara zatekla u "akciji" navijače koji postavljaju najlone na "Maksimiru". Plavi stadion biće ceo crveno-beo

  • 2

Zastave brojnih gradova Hrvatske nalazile su se na ogradi "Maksimira" uveliko pred konferenciju srpskog nacionalnog tima koja je počela u 17 sati i na kojoj je selektor Srbije Siniša Mihajlović dao do znanja svima da ko dobije crveni karton, neće više igrati dok je on na čelu nacionalnog tima.

One će tu prenoćiti, jer nema zime od eventualnog upada gostujućih navijača i eventualnog "skidanja". Naravno, one glavne predvođene zastavama "Bed blu bojsa" i "Torcide" očekuje se da osvanu na dan utakmice.

To nije sve, naprotiv...

Ekspedicija srpskih novinara, koja je 15 minuta ranije stigla na "Maksimir", (uz neverovatnu pratnju) zatekla je nekoliko desetina navijača koji su postavljali koreografiju na tribinama.

Nije bilo teško zaključiti o čemu se radi, ceo stadion će biti u crveno-belim kockicama i prugama, bar je toliko najlona postavljeno na nekoliko desetina hiljada sedišta.

Nema šta, Hrvati su se opasno pripremili da koreografijom pojačaju adrenalinsku atmosferu, a na našim fudbalerima je da izdrže...

Trening je trebalo da bude otvoren za javnost, ali su čelnici fudbalskog saveza Hrvatske u dogovoru sa zagrebačkom policijom odlučili da iz bezbednosnih razloga ne dozvole dolazak navijača.

Oko 200 novinara i gostiju iz Srbije moglo je prvih 15 minuta da posmatra vežbanje izabranika Siniše Mihajlovića, a zatim su svi morali da napuste stadion.

(Izveštači Telegrafa iz Zagreba Stefan Milošević/ Foto: Marko Todorović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vukašin

    22. mart 2013 | 15:07

    Najgadniji stadion na celom svetu , a i dalje. Nepojmljivo je da ljudska ruka napravi nešto tako gadno. A mislio sam da su Srbi neprevaziđeni u svim glupostima. Ali eto ima i gorih.

  • Miroslav Marinković

    22. mart 2013 | 11:20

    kakva je ovo livada hahah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA