MIHAJLOVIĆ: Ja sam možda najgori trener na svetu!

- Primili smo dva jeftna gola, oni su imali veči posed lopte u prvom poluvremenu, a u drugom smo mi igrali bili bolje, imali smo tri ili četri šanse - kaže selektor Srbije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika vukašin
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Svetlana

    24. mart 2013 | 08:01

    Ne mozemo napraviti kult reprezentacije dok je Karadzic na celu FSS,jer je on glavni problem.Istina je da Miha nema rezultata u vodjenju timova i da treba puno da uci i neke krene od nekog drugoligasa pa ce se videti je li promasio profesiju ili mu treba vremena ali Karadzic nam JE NAJVECI PROBLEM posto on menja selektore koji hoce napraviti kult od reprezentacije.Ne moze javnost u Srbiji cutati kad zna sta se vise od decenije radi u FSS.Komsije nam savetuju da trebamo voleti i kad gube i kad pobedjuju ali kod vas nema sprdacine jer vam je to svetinja a nama je tu svetinju KARADZIC unistio i ponasa se kao da je njegovo privatno vlasnistvo.Zakoni u tom telu se nisu menjali jos od komunistickog vremena i sami sebe postavljaju i smenjuju a onaj grdni deda ostavlja samo poslusne selektore koji sastavljaju tim po dogovoru sa menadzerima jer se tamo vrte pare.Stevanovic,Scepovic,Radovanovic,Tomovic,Rukavina pa ni Petrovic nisu kvaliteta za reprezentaciju.Fudbalski savez nije doveo nijednog mladog,talentovanog igraca nasih korena koji su rodjeni u dijaspori i igraju u stranim klubovima.U svakom mozzartovom izdanju mozete citati o biserima koje ce sutra uzeti neka druga selekcija da igraju za njih jer imamo nesposobno rukovodstvo.Karadzicu ODLAZI.

  • GoranM

    23. mart 2013 | 13:23

    Nije najgori vec najgluplji...

  • Bojan

    23. mart 2013 | 13:15

    Mozda nisi najgori ali si sigurno medju najgorima!! Samo budala moze sa izvede ovakav tim.. I fudbaleri su nam samo dno a zamisljaju da su zvezde. Koja im veca motivacija treba od nacionalnog dresa i pobeda nad hrvatima?? Ti si se bavio svacim osim fudbalom( uvlacenje u dupe hrvatima aplaudirajuci hjihovoj himni do kontraverznih izjava u novinama , "afirmacije mladih igraca" itd.) Najbolje za sve je da odes a odmah za tobom lopov Karadzic sa svojim lopovima i onim siptarskim menadzerom.. Ne brukajte naciju!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA