Kostelić poručio Đokoviću: Tenis može da igra svako (VIDEO)

Pokušao je Novak da skija, ali je to mnogo teško. Tenis može svako da igra i Čileanci i Argentinci, rekao je Ante Kostelić

  • 16

Simpatičnim izjava hrvatskih sportista, izgleda da nema kraja. Zvanično najboljem sportisti planete Novaku Đokoviću, obratio se dotični Ante Kostelić, otac jednog od najboljih skijaša današnjice Ivice, rečenicom kako je skijanje daleko komplikovaniji sport od onog kojim se bavi srpski as.

- Recimo, tenis stvarno može svako da igra. Ima odličnih tenisera iz Čilea, Argentine i tako dalje. Skijaški krug je ograničen. Đoković je rođen na Kopaoniku. I probao je da skija. Budući da smo prijatelji s njima, iskoristću ono što su rekli. Skijanje nije tenis, skijanje je mnogo komplikovano - izjavio je Ante za portal Gol.hr na svečanosti u Zagrebu na kojoj je Ivica Kostelićproglašen za najboljeg hrvatskog sportistu.

Evo, za gospodina Kostelića samo, jedan od lakih poena Novaka Đokovića na našem portalu...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • branka

    7. februar 2012 | 19:16

    pa neka tvoj sin predje u tenisere da mu bude lakse.

  • Alfonso

    7. februar 2012 | 23:07

    Predlazem hrvatima da se oprobaju u klikerima posto su u ostalim sportovima smesni,a ovom metuzalemu i ''momku'' da malo odjebu i da svoje komplekse lece kod doktora tipa psihijatar...ili je to ''komplicirano'' za vas? P.S. SMESNI STE...hahahahahaha

  • coek

    8. februar 2012 | 13:31

    Хрватско ђубре остаје ђубре

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA