"Crno-beli" Džejms izabrao Džordanov broj

- Ovo je velika šansa za mene i siguran sam da sam napravio pravi potez dolaskom u Partizan - rekao je Džejms

  • 0

Posle višenedeljnih peripteija, američki plejmejker Dominik Džejms je i zvanično postao igrač KK Partizan. Amerikanac je predstavljen i na zvaničnom sajtu srpskog šampiona, a zadužio je dres sa brojem 23. Nije teško zaključiti da mu je uzor bio Majkl Džordan...

Uspešno su završeni svi administrativni problemi i Džejms je potpisao ugovor se "crno-belima" do kraja ove sezone. Džejms je rođen 5. oktobra 1986. godine, a visok je 180 cm. Studirao je na prestižnom Univerzitetu Marketi. U Evropi je nastupao za turski Mersin, potom Lukoil i Aris.  U tekućoj sezoni je za Aris odigrao 21 utakmicu. U Evrokupu je na 7 utakmica beležio 14.7 poena, 2.6 skokova, 2.3 asistencije, 1.4 ukradenih i 2.4 izgubljenih lopti. U Grčkom prvenstvu je na 14 mečeva imao prosek od 14.5 poena, 2.1 skokova, 4.1 asistencija, 1.9 osvojenih i isto toliko izgubljenih lopti.

- Srećan sam da je konačno završena cela priča, da mogu da obučem crno-beli dres. Velika šansa za mene u karijeri da napredujem i siguran sam da sam napravio pravi potez dolaskom u Partizan. Nadam se da ću doprineti dobrim rezultatima kluba, jer su me odlično prihvatili svih ovih dana, uverio sam se da se radi o vrhunskim ljudima i klubu - rekao je Dominik Džejms.

Džejms je konačno rešenje za problem plejmejkera u Partizanu, nastao odlaskom Ejsija Loa u Olimpijakos.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA