NOLE OBEĆAO FANOVIMA: Igraću "Harlem šejk" sa Andreom Petković!

Najbolji svetski teniser ponovo je ćaskao sa obožavaocima i obećao im svoju izvedbu plesa koji je zaludeo svet. Takođe, otkrio je koje bi mesto voleo da poseti u Italiji i šta ga impresionira u Njujorku

  • 0

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ponovo je ćaskao sa svojim obožavaocima posredstvom kanala Ustream i aplikacije Nole4You, a ovog puta društvo mu je pravio i njegov pas Pjer.

Novak je potvrdio da ima dogovor sa nemačkom teniserkom Andreom Petković da zajedno izvedu popularni ples "Harlem šejk" u Majamiju, gde trenutno oboje učestvuju na turniru Masters serije.

U ćaskanju sa fanovima, Nole je otkrio da su mu omiljeni predmeti u srednjoj školi bili jezici, geografija i istorija, i da ne barata najbolje brojevima.

Novak je takođe rekao da nosi lepe uspomene iz vremena kada je trenirao na akademiji Nikija Pilića u Minhenu. Najviše voli srpske, naročito mamine kulinarske specijalitete, ali je putujući svetom i upoznajući različite kuhinje zavoleo i japansku, italijansku, francusku…

Najboljeg tenisera sveta u Njujorku najviše impresionira Empajer stejt bilding, a inače ima želju da sa drugovima ode u "Ferrari World" u Italiji.

Po završetku ćaskanja, Novak se putem Fejsbuka zahvalio svima na pitanjima i druženju.

- Nadam se da ste i vi uživali koliko i ja u ovom našem kratkom Nole4You druženju. Hvala vam svima na pitanjima i pozitivnoj energiji koju ste podelili sa mnom. Iskoristiću je za sutrašnji meč. Vidimo se uskoro! - napisao je Novak Đoković.

(Telegraf.rs / novakdjokovic.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA