VEROVALI ILI NE: Fudbalera Čelika u Nikšiću prebile kolege iz Sutjeske!

Srpskog internacionalca Stevana Račića, prema njegovim rečima, u centru grada izudarali su Milorad Krivokapić i Darko Karadžić, igrači gradskog rivala

  • 2

Ispovest srpskog fudbalera Stevana Račića, člana nikšićkog Čelika, da su ga u centru grada podno Trebjesa prebile kolege iz rivalske Sutjeske jeste nešto što se ne dešava baš često. Naime, nesrećni fudbaler je nastradao od "ruku i nogu" Milorada Krivokapića i Darka Karadžića, a u izjavi za "Vijesti" je rekao:

- Šetao sam centrom grada sa saigračem Rodoljubom Marjanovićem, negde oko ponoći. Iz obližnjeg kafića izašlo je nekoliko fudbalera Sutjeske predvođenih Miloradom Krivokapićem. Ništa nije nagoveštavalo da će doći do bilo kakvog sukoba. Sa Krivokapićem, koji je tog dana izašao iz zatvora, video sam se prepodne, izljubili smo se i malo popričali. Pomenuti fudbaler je te noći krenuo prema meni, zagrlio me i rekao mi: "Gde si, brate, šta ima?" Držao sam ruke u džepovima. Međutim, snažno me je udario glavom, a zatim i šakom, odmah zatim pritrčao je Darko Karadžić, koji me takođe udario šakom. Moram naglasiti da su se ostali fudbaleri koji su prisustvovali događaju potrudili da nas razdvoje. U nedelju sam u "Centru bezbednosti Nikšić" podneo krivičnu prijavu - rekao je Račić.

Ako je verovati navodima, jedan od pomenutih, Karadžić, negirao je sve navode...

- Verujte ne mogu se čudom načuditi da sam se ja našao u ovoj priči. Ne mogu da shvatim zašto me je i zbog čega Račić optužio. U lokalu sam sedeo sa desetak saigrača iz kluba, a tu je bilo i nekoliko fudbalera Čelika. Verujte mi da u Čeliku imam toliko prijatelja, drugove koje i ne razdvajam od kolega iz mog tima. Ponavljam, priča da sam ja učestvovao u bilo kakvom sukobu je neistina - rekao je, između ostalog, Karadžić.

(Telegraf.rs / Vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA