ORIGINALNA: Serena biciklom na meč protiv Morite! (FOTO)

Amerikanka, kako ne bi zakasnila na meč zbog gužve u saobraćaju, morala je da se posluži dvotočkašem, a zaključila je da je to prilično kul

  • 1

Najbolja svetska teniserka Amerikanka Serena Vilijams imala je velikih problema da stigne na vreme na meč protiv Japanke Ajumi Morite u trećem kolu na WTA turniru u Majamiju.

Pošto je bila velika gužva u saobraćaju, Serena nije videla bolji način nego da se doveze biciklom.

- Bila je potpuna ludnica u saobraćaju, svi su samo stajali u mestu, pa sam se zabrinula da neću stići na meč. Ljude u hotelu sam upitala da li imaju kola za golf. Rekli su mi da nemaju. Ponudili su mi motor. Rekla sam im da ne vozim motore. Na kraju su mi predložili bicikl. Iako nikad ne vozim bicikl, morala sam da ga uzmem - rekla je Serena.

Amerikanka je uzele šta joj se nudilo, i doživela je iskustvo, koje će, kako kaže, dugo pamtiti.

- Bilo je zabavno zaista. Verovatno će mi biti jedna od najdražih uspomena u karijeri. Vožnja biciklom do terena, to je prilično kul - ocenila je kasnije Serena, koja sa Japankom nije imala problema, pobedila je u dva seta 6:3, 6:3, a svoju sliku na dvotočkašu podelila je sa fanovima putem društvenih mreža.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA