Partizanovih tri od tri u Izraelu, pogodio i Medo

Srpski šampion golovima Kamare i Babovića savlda izraelskog drugoligaša Hapoel Aškelon sa 2:0

  • 0

Fudbaleri Partizana su sa maksimalnim učinkom završili pripreme u izraelskoj Hercliji. I u trećoj prijateljskoj utakmici zabeležili su trijumf, pokazavši takmičarski karakter, iako se radi o pripremnom periodu. Očigledno je da je dolazak novog trenera Avrama Granta naterao "crno-bele" da maksimalno zagrizu u borbi za mesta u timu.

Danas je savladan izraelski drugoligaš Hapoel iz Aškelona sa 2:o, a strelci su bili vezisti Medo Kamara i Stefan Babović.

Podsetimo, Partizan je pre Hapoela pobedio i ruskog drugoligaša SKA Energiju (4:2) i izraelskog šampiona Makabi iz Haife (3:0). "Crno-beli" se večeras vraćaju u Beograd. Po povratku u srpsku prestonicu imaće odmor, potom i dva "radna" dana, pre nego što u ponedeljak krenu put turskog odmarališta Antalija na drugu fazu priprema.

HAPOEL AŠKELON - PARTIZAN 0:2

Strelac: 0:1 Kamara 59, 0:2 Babović 68

"Sala stadion" u Aškelonu. Sudija: Aleksandar Osunh

HAPOEL: Lio, Iv, Lovrić, Mahlof, Magbo, Alava, Patlak, Ranković, Gozlan, Ason, Zelinger.

PARTIZAN: Petrović (od 46. R. Ilić), Aksentijević, Rnić(46. Ostojić), Ivanov (od 59. Stanković), Lazevski (od 78. Anderson), Kamara (od 75. S. Ilić), S. Marković (od 46. Smiljanić), Babić (od 59. Jojić) , Ninković (od 46. Babović), Manga (od 46. L. Marković), Eduardo (od 46. Dijara).

(Telegraf.rs / foto:Partizan.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA