FSS PRELOMIO: Mihajlović odlazi?

U Savezu ne kriju da bi selektoru "orlova" odmah videli leđa, ali će se, navodno, ipak sačekati kraj kvalifikacija za Mundijal u Brazilu

  • 24

Fudbalski savez Srbije neće produžiti ugovor sa selektorom Sinišom Mihajlovićem posle neuspešnih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

Da ne bi prouzrokovali dramu pred meč sa Škotskom, čelnici FSS ne žele da uruče otkaz Mihajloviću pre isteka važećeg pozamašnog ugovora, pa će odluka o nenastavku saradnje biti ozvaničena "posle detaljne analize" pređenog puta otkako je trener preuzeo reprezentaciju, saznaje list "Sport".

Isti izvor navodi da su gotovo svi članovi FSS iznenađeni i potpuno razočarani onim što je Mihajlović pokazao u Zagrebu, najviše zbog njegovog izbora startnih 11 i taktike.

U Savezu ne kriju da bi Mihajloviću odmah videli leđa, ali će se ipak sačekati kraj kvalifikacija, navodi "Sport", i zaključuje da je Mihajlović jedini selektor koji je uspeo da da izgubi sve šanse za plasman na polovini kvalifikacija, kao i da veže tri poraza uz gol razliku 0:6.

(Telegraf.rs/Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nidza

    25. mart 2013 | 08:04

    Volim Mihu ali je los trener, mnogo prica a malo sprovodi u delo

  • zika

    25. mart 2013 | 09:23

    kao trener je ocajan,ali je zato ko covek nula !

  • Ja to tako

    25. mart 2013 | 07:51

    Neka neko malo poradi na tome dali je bilo namestenih utakmica. Sama recenica sa Hrvatskom, da ako neko dobije crveni karton nece igrati za reprezentaciju vise. Jeli to stimulans za svoje igrace, da igraju sa grcom. Hmmmm to mi sve nesto smrdi na namestaljke!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA