KAPARISAN: Nejmar ide u Barselonu

Nejmar je pre nekoliko meseci potpisao produžetak ugovora sa brazilskom ekipom rekavši da planira da dođe u Evropu, ali da to najverovatnije neće uraditi pre završetka Svetskog prvenstva, koje se sledeće godine igra u njegovoj rodnoj zemlji

  • 0

Ako je verovati španskom sportskom listu "Sport", brazilski fudbaler Nejmar "kaparisan" je od strane Barselone, čija je uprava u novembru prošle godine na račun Santosa uplatila deset miliona evra.

Ukoliko je ovo tačno, Barsa ima prava preče kupovine, ali to ne znači da će Nejmara i dobiti. Ukoliko neko u celosti isplati 80 miliona evra obeštećenja za 21-godišnjeg igrača, taj klub će ga i dobiti.

Podsetimo, Nejmar je pre nekoliko meseci potpisao produžetak ugovora sa brazilskom ekipom rekavši da planira da dođe u Evropu, ali da to najverovatnije neće uraditi pre završetka Svetskog prvenstva koje se sledeće godine igra u njegovoj rodnoj zemlji.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA