MAJAMI: Izgubila meč zbog uboda ose u guzu!

Američka teniserka Loren Dejvis odlično počela meč protiv Francuskinje Aliz Korne, a onda ju je osa obola u guzu i odvela pravo u poraz (6:2, 3:6, 2:6)

  • 1

Američka teniserka Loren Dejvis (19) i njena rivalka Francuskinja Aliz Korne (23) pamtiće dok su žive meč trećeg kola WTA turnira u Majamiju. Amerikanka je dobila prvi set sa 6:2, a onda ju je osa ubola u guzu.

To je totalno poremetilo mladu teniserku.

- Energetski nivo mi je pao posle ujeda. Štaviše, bilo je veoma vruće - rekla je Loren, koja se toliko češala na mestu ujeda da ga je raskrvarila.

Francuskinja je iskoristila tegobe svoje protivnice i dobila naredna dva seta rezultatom 6:3 i 6:2 i plasirala se u osminu finala. Meč je bio iscrpljujući za obe takmičarke - trajao je dva i po sata na temperaturi od 30 stepeni i uz veliku vlagu. Teniserke su na kraju drugog seta dobile predah od deset minuta, a posle meča odvezene su u invalidskim kolicima.

- Potpuno sam dehidrirala, pao mi je šećer i pritisak. Verovatno sam doživela toplotni udar - izjavila je posle meča pobednica Aliz Korne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA