HODŽSON: Morali bi da budemo mnogo loši, pa da izgubimo od Crne Gore!

Selektor Engleske optimista pred meč sa glavnim rivalom u grupi u kvalifikacijama za SP u Brazilu

  • 0

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Roj Hodžson rekao je da njegov tim nije doputovao u Podgoricu da igra na nerešen rezultat, već da će nastojati da pobedi domaću selekciju Crne Gore u kvalifikacionom meču za Prvenstvo sveta 2014.

Engleska je u petak očekivano pobedila autsajdera San Marino (8:0), ali nakon pet odigranih utamica i dalje zaostaje dva boda za vodećom Crnom Gorom, koja je slavila na gostovanju u Moldaviji (1:0).

- Mnogo bi nam značile dve vezane pobede. Svesni smo vaznosti sutrašnje utakmice, pokušaćemo da pobedimo, mislim da je ekipa u dobrom stanju. Naravno da neće biti lako, međutim, nismo ni očekivali lak zadatak u Crnoj Gori - izjavio je Hodžson, koji je veliki optimista pred utakmicu sa vodećim timom u grupi.

- Ako Crna Gora želi da slavi, moraće da bude mnogo, mnogo bolja od nas. Ili mogu to da kažem i drugačije: potrebno je da mi imamo baš loš dan da bismo izgubili, a nisam siguran da će doći do toga. Ekipa mi deluje predobro da bi nam se dogodio tako veliki pad - ocenio je samouvereno engleski selektor, koji ne smatra da je predstojeći meč najvažniji u kvaluifikacijama, i koji ističe da su i utakmice protiv Ukrajine i Poljske takođe veoma bitne.

- Ovo je još jedna značajna utakmica, međutim, neću da odvajam ove tri ekipe. Mi imamo tim koji ne može da igra na remi, nemamo igrače za to. Imamo napadački kvalitet koji nas tera na pobedu. Verujem da imamo fudbalere koji mogu to da urade, ovakve večeri su stvorene za velike igrače - zaključio je Robson.

Utakmica H grupe kvalifikacija između Crne Gore i Engleske igra se utorak u Podgorici od 21 sat.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA