Konstantin u štrajku, Boško Đokić blizu otkaza!

Igrači košarkaškog kluba iz Niša od početka sezone primili tri plate, a mnogi igraju za 200 evra mesečno

  • 1

Najveći uspeh niške klupske košarke - plasman Konstantina među osam najboljih timova u Srbiji - kako sada stvari stoje, Boška Đokića, iskusnog trenera, mogao bi da košta posla.

Naime, ogromna kriza "drma" i klub iz grada na obali Nišave, a Đokićeva istina iznesena u intervjuu "Narodnim novinama", za čelnike tima bila je krucijalna za njegovu smenu. Istina, do četvrtka se ništa preterano neće znati, ali zasada se zna da klub igračima duguje najmanje pet plata.

Boško Đokić je, bez dlake na jeziku, direktno prozvao ljude koji, kako on kaže, nišku košarku doživljavaju kao "privatnu prćiju", a igračima koji igraju i za 200 evra mesečno dadoše tri plate!

Ekipa koja u subotu debituje u Superligi protiv kragujevačkog Radničkog od utorka je u štrajku i traže da im se po hitnom postupku isplate dve plate, ali i da im daju plan i program vraćanja nagomilanih dugova koji se ne odnose samo na plate, već i na rente stanova, hranarine, troškove igranja u KLS... Usput, start Superlige za kasu Nišlija će predstavljati dodatni problem pošto će troškovi biti uvećani najmanje za 20 odsto.

Upravni odbor tima će odlučiti o daljem angažmanu Boška Đokića u Konstantinu, a ovde možete pročitati intervju koji je "razbuktao" strasti.

(Telegraf, Izvor: Narodne novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joca

    28. mart 2013 | 09:51

    Mene zanima kako je moguce da Kragujevac ima predstavnika u svakom sportu i da su svuda u vrhu i to zadnje 3, 4 ,god.Nis kao duplo veci grad propada zajedno sa svojim klubovima i privredom.Vlast nece nista da ucini za jug Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA