Miroslav Bogićević staje na crtu Đuriću!?

Opozicija u Partizanu pronašla protivkandidata Draganu Đuriću, biznismen prihvatio izazov, ali traži vreme da se upozna s problemima u Humskoj

  • 0

Srpski biznismen Miroslav Bogićević, vlasnik firme "Farmakom MB", mogao bi da bude protivkandidat Draganu Đuriću za mesto predsednika FK Partizan!

Sednica Skupštine Partizana na programu je 20. februara, a pošto nije izborna, nego radna, opozicija u Partizanu moraće da skupi dovoljan broj glasova, preciznije 22, kako bi se po završetku redovnog radnog dela sednice raspravljalo o poverenju Upravnom odboru i predsedniku kluba Draganu Đuriću.

Bogićević je načelno prihvatio kandidaturu da se eventualno nađe u trci za predsednika Partizana, ali i tražio određeno vreme, da u razgovoru sa aktuelnim rukovodstvom vidi u čemu su sve problemi trenutno u klubu i zašto je došlo do razmimolaženja dve struje u Humskoj.

Bogićević je rođen 5. oktobra 1953. u Šapcu, a kao fudbaler prvo je nastupao za Mačvu iz rodnog grada, da bi potom prešao u Partizan gde je zbog povrede prekinuo dalju fudbalsku karijeru. Vlasnik je i generalni direktor "Farmakoma.

Po završetku gimazije počinje s radom od 1973. godine u stručnoj službi Zajednice zdravstvenog osiguranja radnika u Šapcu da bi 1985. godine započeo kao stručni saradnik u opštoj službi Fonda penzijsko-invalidskog osiguranja u Šapcu, a zatim 1986. godine nastavio kao šef iste službe.

Godine 1992. osniva preduzeće "Farmakom". Pretežna delatnost je poslovanje apoteke, a uporedo s tim uvoz i izvoz. Od 2003. godine na aukcijskim prodajama, tenderima i kupovinom akcija na berzi Miroslav Bogićević zajedno sa "Farmakom MB" stiče vlaništvo u "Mlekari Šabac", "FAS Sombor", "PIK 7. jul Debrc", "IK Guča", "Livnica Požega", "RIT Zajača", "Zorka Standard", "Rudnik antimona i cinka " ruda" Raška", "Rudnik olova i cinka Lece" kod Medveđe.

- Nikad se u životu nisam posvađao. Apolitičan sam, ili, bolje, ne pripadam nijednoj partiji, i nisam bio ni na jednom stranačkom skupu - rekao je Bogićević jednom prilikom.

(Izvor: sportservis.biz, foto: Medija centar Beograd)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA