VUJOŠEVIĆ: Gordon nas ucenjivao, nije dolazio na treninge!

Trener "crno-belih" pred početak Superlige otkrio da je Amerikanac tražio sedmu platu, u trenutku kada je ostali deo ekipe primio četvrtu

  • 3

Trener Partizana Duško Vujošević, otkrio je zbog čega su se "crno-beli" rastali s Amerikancem Druom Gordonom, jednim od najboljih košarkaša "crno-belih" ove sezone.

- Nerealno je da neko dobije četiri, a Gordon sedam plata. Ne pristajemo na ucene!

- Gordon se nije pojavljivao ni na jednom treningnu pre Solnoka. Primio je petu platu, u trenutku kada su ostali igrači dobili četiri - rekao je Duško Vujošević na konferenciji koju Partizan uvodi u domaći šampionat.

"Crno-beli" su krili probleme s Amerikancem, ali je odlazak Gordona objavljen preko Tvitera u nedelju otkrio mnogo toga.

- Danilović je pričao sa Gordonovim menadžerom, poznatim Krdžom, tražili su i sedmu platu do današnjeg dana. Mi ne možemo da dozvolimo ucene onih koji su pokazivali elementarne greške u igri, bez obzira na to što je dosta naučio od dolaska sa koledža.

- Dečko nije znao ko je Zvezda pred derbi, nije znao šta je Kup šampiona kad smo putovali u Istanbul. Odlazak je njegova greška i izbor - istakao je Vujošević.

SVI U "PIONIR"

Partizanov trener je pozvao navijače da dođu u velikom broju na premijeru protiv Mega Vizure (subota 17.00).

- Ko god da sutra istrči na parket, moraće da nadoknadi sve te nedostatke. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i pomognu nam. Čeka nas veoma ambiciozna ekipa, sa dosta mladih i kvalitetnih igrača, a imaju i Bobana Marjanovića i Novicu Veličkovića. Namučili su nas u Kupu svojom zonom, bili su u egalu 36 minuta, a sad će nam biti još teže, jer su se pojačali i gaje ambicije da se plasiraju u Jadransku ligu.

"Crno-beli" će igrati bez Vladimira Lučića (povreda leđa) i verovatno Dragana Milosavljevića.

O drami oko organizacije F4 ABA lige Vujošević je rekao kratko:

- Ne znam da li je Igokea odustala od organizacije, o tome će odlučiti Dodik.

(Telegraf / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pavle krstic

    29. mart 2013 | 17:20

    Ljudi moji pa ko je lud u ovoj zemlji;Covek jednostavno nece da igra ako nije placen i to je to.Vujosevic verovatno zna da Partizan nece dobiti licencu za igranje u Evropi sledece sezone ako ne isplati Gordona.Slicna je situacija i u FK Crvena Zvezda.Ako Jankovic,Dimitrijevic Kadu i ostali ne budu placeni nema licence Prosto ko pasulj.Koliko para toliko muzike

  • dole Dule

    29. mart 2013 | 15:57

    Ovo ipak nije robovlasnička država, ako hoćete da neko radi za vas, u ovog slučaju igra za tim, morate i da ga platite. Gle čuda!

  • gedzovan

    29. mart 2013 | 16:42

    Vujosevicu,isplatite sve plate igracima. Sta je s tvojom platom,da li je u zaostatku?Mnogo talasas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA